Saturday, 21 December 2013

engkau (^_<)

When i talk about dia? kakak aku mule la "ko nih kn deq!, asek-II ckp psal dye je bla bla bla~" Ade den kes0h? Werkkk! =P This is my life, and I have every right to do whatever. Piss no war yea sis!XD,, Now! 'Gadis Pink' mau dscribe about close on title ~hehe .. Nme dye -HAMBA ALLAH- ! TBH, Dye sowank yg brhaty mulia.. as .. #flashback# -dirahsiakan- kihkihkih =D Act,,byk entry aku cter psal dye klo bce la! nk kate dye mnyakitkn aty? nope! *tk penah terlintas dlm pale pon* klo dye mara ue cbb ksilapan aku gak, so.. wajarlah berlaku sedemikian rupe~ hehe.. Memey aku rse sedih tpi ksedihan ue akn cpat ilang. Tk taw npe.. Mmg dgr cm pelik ==' :tk yah nk pelik sgd ler: klo bley aku nk lbih mngenali dye tpi ade 1 msalah ='/ ... Hm~~~ Waduhh-II bikin runsing kpale gue ini @_@ <-- minah end0n mne sosat nih? *shuh3! Ble otp kte0wnk bese je tpi kdg2 ue krik krik krik la cbb tk taw mau ckp pe .. s0kay! yg penting leyh lpaskn windo0o0~ hewhew ^_^ ..n kte0wnk asek gadoh je n aku rse gado-II tuh lgi bwt hubungn kte0wnk lgi erat ye d0k? tpi tk nk ler fighting-II nih, bak kate 0mputih tk 'chill' la kn..itu smue d0k penting,! Most important  aku nk dye taw aku akn slalu sayang n merindui dye *sweet LOL* .. hee~ hope our relationship be nice until jannatulfirdaus =D .. Aminn~ n lastly mgenali dye mgajar aku ketabahan hidup tnpe se0rg bpe =') ,, kuatkn diri ea! ...w0keyh! sampi disini saja . lalalalai~~

AMARAN: Do not ever take her from me ='* .. <kidding-II>

                    SAYA SAYANG AWAK! AWAK JANGAN MARAH <3




No comments: